O NAMA

Gradovi Kotor i Herceg Novi su veoma popularna odredišta, kako zbog brojnih kulturno-istorijskih spomenika tako i zbog velikog broja restorana, kafića, diskoteka i klubova koji nude nezaboravan noćni provod.

Za ljubitelje ronjenja, Strp je podvodni arheološki lokalitet sa nalazima koje možemo smjestiti u razdoblje od IV do VII vijeka. Osoblje ugostiteljskog objekta može organizovati izlete do pomenutih lokaliteta, te peraskih ostrva i ostrva Mamula na ulazu u Boku Kotorsku, kao i posjete poznatim kupalištima Rose, Žanjice i Dobreč.

O NAMA

U malom ribarskom mjestu Strp, u samom srcu Boke Kotorske, zaliva jedinstvene prirodne ljepote, smješteni su apartmani Stella del Mare.

Bistra plava voda, idiličan pogled na Perast i ostrva Sveti Đorđe i Gospa od Škrpjela, čine da okupan suncem Strp bude idealno mjesto za miran i opuštajući odmor van gradske buke i gužve.

Zbog  blizine bisera Bokokotorskog zaliva, gradova Kotora i Herceg Novog, a na svega 3 km od Risna, nekadašnje prestonice ilirske države i 6 km od starog pomorskog grada Perasta, ovo mjesto pruža i odlične uslove za one koji preferiraju aktivan odmor.

null
null
null
decor-border

ATRAKTIVNI LOKALITETI U BLIZINI:

  • Rimski mozaici u Risnu sa prikazom Hipnosa- boga sna
  • Lokalitet Lipci sa pećinom u kojoj su otkriveni praistorijski crteži
  • Sopot – vodopad koji djeluje impozantno u vrijeme kišne sezone
  • Morinj sa živopisnim mlinom na brzom planinskom potoku, mogu učiniti odmor potpunijim i ljepšim

Možemo izdvojiti i obilazak pećine Plava Špilja, Ostrva Cvijeća, Lovćena sa Mauzolejom, posjetu svetilištu Ostrog, kao i pecanje i ronjenje za one željne avanture.

Apartmani Stella del Mare su smješteni u prostranoj privatnoj kući na samoj obali mora.

Sve smještajne jedinice sadrže prostor za sjedanje i opuštanje, TV sa satelitskim kanalima, besplatan pristup bežičnom internetu, čajnu kuhinju sa trpezarijom, kupatila sa tuš kabinom, parking sa video nadzorom i rum-sevis.

Sa balkona pruža se jedinstven pogled na zaliv i blistavo plavo more u kome se ogledaju okolna brda i peraška ostrva što prizoru daje bajkovit izgled.

Ovaj smještajni objekat posjeduje uređenu privatnu plažu sa kompletnim plažnim mobilijarom.

Apartmani su udaljeni 27 km od aerodroma Tivat,100 km od aerodroma Golubovci u Podgorici,50 km od aerodroma Ćilipi-Dubrovnik, 90 km od Luke Bar.